- spies van champignon, pancetta en basilicumcréme
- taartje van scampies, garnalen en bieslookcréme
- kervelsoepje met pasta en ricard (warm)
- paprikasoepje op basis van kippenbouillon en room (warm)
- runderstoofvlees guardianne met olijven en wortel (warm)
- salade van champignon, olijven en rucola
- spies van gerookte zalm en wasabisaus (warm)
- spies tomaat, mozarella en aceto-balsamicosaus en basilicum
- spies van varkenshaas, krielaardappeltje, champignon en pestomayonaise
- half broodje met Toscaanse ham en humus
- gehaktballetje met feta, Italiaanse tomaat en olijf
- (broodje) carpaccio van hert en sinaasappelpesto
- (broodje) carpaccio van zalm met dillecréme
- carpaccio van kalfshaas met tonijncréme
- spies van scampies en kerrycréme
- spies van varkenshaas met teryakisaus(warm)
- salade van couscous met getrancheerde eend en hoisinsaus
- spies van biefstuk, rosé gebakken en pepersaus (warm)
- canneloni van zalmrilette met gerookte buikzalm
- cocottes met cogue au vin (warm)
- gegrilde sardines met knoflookolie en peterselie (warm)
- garnalen pil-pil (pittig spaans warm)
- broodje filet americain met uitjes en bieslook
- spies van kip met doperwtenpuree en munt
- schijfje balkebrie met appe-abrikozencompot (warm)
- verse baby paprika’s gevuld met grieks gehakt en fêta
- diverse tortilla’s ( kip, zalm, groenten vegetarisch)