Tapas hapjes

 

  • spies van champignon, pancetta en basilicumcréme
  • taartje van scampies, garnalen en bieslookcréme
  • kervelsoepje met pasta en ricard (warm)
  • paprikasoepje op basis van kippenbouillon en room (warm)
  • runderstoofvlees guardianne met olijven en wortel (warm)
  • salade van champignon, olijven en rucola
  • spies van gerookte zalm en wasabisaus (warm)
  • spies tomaat, mozarella en aceto-balsamicosaus en basilicum
  • spies van varkenshaas, krielaardappeltje, champignon en pestomayonaise
  • half broodje met Toscaanse ham en humus
  • gehaktballetje met feta, Italiaanse tomaat en olijf
  • (broodje) carpaccio van hert en sinaasappelpesto
  • (broodje) carpaccio van zalm met dillecréme
  • carpaccio van kalfshaas met tonijncréme
  • spies van scampies en kerrycréme
  • spies van varkenshaas met teryakisaus(warm)
  • salade van couscous met getrancheerde eend en hoisinsaus
  • spies van biefstuk, rosé gebakken en pepersaus (warm)
  • canneloni van zalmrilette met gerookte buikzalm
  • cocottes met cogue au vin (warm)
  • gegrilde sardines met knoflookolie en peterselie (warm)
  • garnalen pil-pil (pittig spaans warm)
  • broodje filet americain met uitjes en bieslook
  • spies van kip met doperwtenpuree en munt
  • schijfje balkebrie met appe-abrikozencompot (warm)
  • verse baby paprika’s gevuld met grieks gehakt en fêta
  • diverse tortilla’s ( kip, zalm, groenten vegetarisch)